Bannerpkngww1

 

The messengers3Praiseband the Messengers

Wij zijn Praiseband the Messengers: een enthousiaste groep jonge mensen uit Garrelsweer en omgeving die graag muziek maakt om ons geloof uit te dragen en te delen met anderen.

Geschiedenis
In 2010 hebben we met een groep jongeren uit de gemeente van Garrelsweer een gelegenheidsbandje opgericht. Inmiddels hebben we (in wisselende samenstellingen) met veel plezier gespeeld in verschillende jeugddiensten, lofprijsdiensten en startdiensten in de kerk van Garrelsweer en in een aantal andere kerken in de omgeving.
Sinds 2013 hebben we een vaste groepssamenstelling en zijn we serieuzer bezig gegaan met onze muziek. We repeteren nu één keer in de twee weken en treden gemiddeld iedere twee maanden in onze eigen gemeente op. Zo groeien we steeds verder in onze samenwerking, onze muziek en ons geloof.

Repertoire

We hebben een uitgebreid repertoire met onder andere nummers uit de Opwekkingsbundel (zowel Nederlandstalig als Engelstalig), Youth for Christ en ‘hedendaagse’ popmuziek met een christelijke boodschap.

Samenstelling
De samenstelling van onze band is:
- Zang: Jan en Henk Lenting, Gerdy Schutter en Rienke Feitsma
- Semi-akoestische gitaar: Henk Lenting
- Elektrische gitaar: Doeke-Jan Dijkman
- Basgitaar: Annejet Dijkman
- Keyboard: Marjelle Schutter
- Drums en percussie: Gerard Prins

Hieronder kunt u enkele nummers van ons bekijken en beluisteren:


Opname van 24-05-2015


Opname van 22-02-2015


Opname van 24-05-2015


Opname van 24-05-2015 

 

The messengers2
Contactgegevens

We willen graag ons geloof delen, niet alleen in onze eigen gemeente, maar ook in andere gemeenten in de omgeving. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u nog invulling voor een dienst zoekt! In overleg is er veel mogelijk.

Voor meer informatie kun u ons altijd (vrijblijvend) mailen of bellen. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook-pagina.
- Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Telefoon: 06-40502015
- Facebook: https://www.facebook.com/pbthemessengers
De contactpersoon namens de band is Marjelle Schutter.